Kleur- en gezichtsanalyse

Aan de hand van de kleur- en gezichtsanalyse zoeken wij samen met u het montuur uit dat goed bij uw gezicht past en uw gezicht laat stralen. Maar uw bril moet natuurlijk ook passen bij uw persoonlijkheid en wat u wilt uitstralen. Op uw werk wilt u misschien een zakelijke uitstraling met uw bril, terwijl u in uw vrije tijd juist weer een meer sportieve look wilt hebben.

Wat is een kleur- en gezichtsanalyse precies.

Kleuranalyse

Waarom doet rood de ene persoon stralen, terwijl een ander er bleek van wordt? En waarom kiezen sommigen steeds weer voor blauw terwijl anderen net geen blauw dragen kunnen? Het antwoord: ieder mens is uniek. Het pigment van de huid, de kleur van de ogen en de originele haarkleur vragen om een passende kleur. En dat is voor iedereen anders. Met behulp van kleurkragen laten wij u zien of koele of juist warme kleuren mooi bij uw gezicht staan.  Hierdoor kunnen wij bepalen of een bruin montuur of juist een zwart, rood of blauw montuur u beter staat.

Gezichtsanalyse

Elk gezicht is anders. En op het ene gezicht past dat ene montuur beter dan het andere. Door uw gezichtskenmerken te analyseren kunnen wij u laten zien waarom juist dat ene montuur qua vorm wel of niet bij u past en waarom u dus voor een specifiek model zou moeten kiezen.

Bij het bepalen van uw gezichtskenmerken kijken wij naar de

  • gezichtsvorm: rond, ovaal, hoekig
  • stand van de ogen
  • vorm van uw wenkbrauwen
  • verdeling van uw voorhoofd, oog, mond en kin

Deze kenmerken bepalen weer of we voor een rond, hoekig of recht model bril moeten kiezen. En of het montuur een dikke rand moet hebben of juist heel subtiel moet zijn.

Bel voor een afspraak voor de kleur- en gezichtsanalyse 0515 744 026 of kom naar onze winkel.