Oogmeting

Met geavanceerde refractie-apparatuur meet onze gediplomeerde opticien uw ogen nauwkeurig op en bespreekt met u waar u in uw dagelijkse bezigheden tegenaan loopt met betrekking tot het zien. Aan de hand van de refractiegegevens en uw kijkgedrag zal zij u bepaalde glazen adviseren. Te denken valt aan enkelvoudige glazen, multifocale glazen of bijvoorbeeld zogenaamde computer of multimedia glazen.

Maatwerk

Verder zal onze opticien uw ogen ook nog meten met behulp van de Visioffice. Dit apparaat meet in een aantal seconden het gekozen montuur en uw gezichtskenmerken. Daarbij houdt de Visioffice rekening met de bewegingen van zowel uw hoofd als uw ogen. Maar ook uw kijkgedrag, gezichtsbouw en oogkenmerken. Al deze parameters resulteren in glazen die zo optimaal mogelijk in uw montuur komen. Op deze manier maakt u het meeste gebruik van alle optische mogelijkheden die uw bril en glazen u bieden.

Voor uw oogmeting kunt u het beste een afspraak maken 0515 744 026, maar u kunt natuurlijk ook gewoon bij ons binnenlopen.